Ghid de finantare

GHID pentru persoanele fizice care vor subvenţia de 20.000 de lei

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM), institutia prin care se deruleaza programul de finantare pentru instalarea de panouri fotovoltaice, a publicat o forma simplificata si accesibila a ghidului de finantare, in care explica, din nou, etapele si procedurile.
Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea acoperirii necesarului de consum si livrarii surplusului in reteaua nationala, este inca in faza in care firmele de instalatori sunt in proces de acreditare la AFM.


In perioada 25 ianuarie – 1 martie 2019, instalatorii de sisteme de panouri fotovoltaice pot depune dosare de validare pentru a participa in cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea acoperirii necesarului de consum și livrarii surplusului in rețeaua nationala.

 

Ecomas Energosystem Bistrita va ofera consultanta, proiectare si executie in instalatiile necesare din Programul Casa Verde, precum si echipamentele si materialele necesare.Acordam consultanta tehnica si ne ocupam de proiectarea si executia instalatiilor indiferent de amploarea lor si de gradul de dificultate pentru programul reluat in anul 2016.
Stiati ca soarele, vantul, apa pot produce energie pentru nevoile noastre? Unii spun ca ar fi gratis, noi stim ca este nevoie de o investitie initiala. Va putem ajuta ca aceasta investitie sa fie adecvata nevoilor si posibilitatilor dumneavoastra.

Bistrita • Bistrita-Nasaud
ROMANIA
Drumul Cetatii 79
Telefon: 0736 628 743
Fax:
Mobil:
Email: contact@casaverdebistrita.ro
www.casaverdebistrita.ro
www.comandainstalatii.ro