Ghid de finantare

•    cheltuielile cu achizitia sistemului de panouri fotovoltaice cu putere minima instalată de 3kWp (sistemul de panouri fotovoltaice, invertor, conexiuni, tablou electric);
•    cheltuielile cu montajul si punerea în functiune a sistemului de panouri fotovoltaice (15% din costurile echipamentelor si instalatiilor electrice);
•    TVA aferentă cheltuielilor eligibile.


Valoarea finantata: Finantarea se acorda în procent de până la 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 20.000 lei.

Ecomas Energosystem Bistrita va ofera consultanta, proiectare si executie in instalatiile necesare din Programul Casa Verde, precum si echipamentele si materialele necesare.Acordam consultanta tehnica si ne ocupam de proiectarea si executia instalatiilor indiferent de amploarea lor si de gradul de dificultate pentru programul reluat in anul 2016.
Stiati ca soarele, vantul, apa pot produce energie pentru nevoile noastre? Unii spun ca ar fi gratis, noi stim ca este nevoie de o investitie initiala. Va putem ajuta ca aceasta investitie sa fie adecvata nevoilor si posibilitatilor dumneavoastra.

Bistrita • Bistrita-Nasaud
ROMANIA
Drumul Cetatii 79
Telefon: 0736 628 743
Fax:
Mobil:
Email: contact@casaverdebistrita.ro
www.casaverdebistrita.ro
www.comandainstalatii.ro